Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. 

Toimitusehdot lyhyesti:
1. Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos tuotteissa ei ole ollut vikaa, maksaa tilaaja palautuksesta aiheutuvat kustannukset.
2. Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on noin 1 - 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä ridalsbeautyshop.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse ridalsbeauty@gmail.com tai puhelimitse
0401642447 (ma-pe 10-21)
4. ridalsbeautyshop.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ridalsbeautyshop.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on noin 1 - 5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat
Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta. Tuotteen hintaan lisätään valitun toimitustavan mukaiset kulut.
SmartPost pakettiautomaatti 6,90€: Paketti toimitetaan valitsemaasi tai lähimpään SmartPost pakettiautomaattiin.(Mikäli alkuperäinen noutopiste on täynnä, paketti ohjataan automaattisesti lähellä sijaitsevaan toiseen noutopisteeseen, joko Postiin tai pakettiautomaattiin.)
Nouto liikkeestä 0€: Asiakas noutaa paketin liikkeestämme, Länsituuli 5, kauppakeskus ainoa, Espoosta. Saat puhelimeesi tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa verkkokaupastamme. Nouto arkisin klo 10-21. 

Osoite: Länsituuli 5
02100 Espoo, Tapiola
Kauppakeskus Ainoa, sisäänkäynti 2krs kävelykadulta.


Lisäys aiempaan tilaukseen 0€: Tilaus lisätään aiempaan tilaukseen, jonka postimaksut on maksettu. Käytä tätä toimitustapaa vain kun olet unohtanut tilata jotain juuri tekemästäsi tilauksesta. Huom! Lisäys pitää tehdä ennen kello 12 ensimmäisenä mahdollisena toimituspäivänä/samana päivänä kuin ensimmäinen tilaus.
3. Maksutavat
Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Checkout palvelun maksuehdot löydät täältä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english) 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja sinetöityjä ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Jos tuotteen sinetti on avattu, raukeaa palautusoikeus tuotteiden lisenssiehtojen mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä kauppiaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ridalsbeauty@gmail.com jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen ridalsbeauty@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0401642447 (ma - pe 10.00 - 21.00).

  Huom! Palautuksen yhteydessä emme maksa takaisin toimituskuluja, paitsi niissä tapauksissa, joissa toimitettu tuote on viallinen tai jos olemme toimittaneet väärän tuotteen. Jos asiakas haluaa muista kun näistä syistä vaihtaa tai palauttaa tilauksen, veloitamme palautuksesta toimituskulut.

  Maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle.


  5. Reklamaatiot

  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: ridalsbeauty@gmail.com tai soittamaan 0401642447

  6. Ongelmatilanteet

  EU:n uusien (2016) kauppavaatimusten mukaan kuluttajalla on oltava mahdollisuus edulliseen ja puolueettomaan neuvontapalveluun mahdollisissa verkko-ostoksiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Ongelmatilanteet on ensisijaisesti pyrittävä ratkaisemaan olemalla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun (ridalsbeauty@gmail.com tai soittamaan 0401642447). Jos asiassa ei päästä sopuun, kuluttaja on oikeutettu ottamaan yhteyttä EU:n tarjoamaan Online Dispute Resolution (ODR) palveluun, tässä linkki palvelun sivuille: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.